Col·laboració

Enllaços

Informació general

Informació general

Investigadora Operativa i Llicenciada en Sistemes. Ha desenvolupat la seva experiència professional en un àmbit internacional (Argentina, Brasil, França, Portugal, Mèxic, Itàlia). A Espanya ha estat consultora a SG2, directora de consultoria a CGI-Informática, gerent de consultoria a PWC i professional associat a Kearney. És fundadora i sòcia-directora d'Aditum.

En l'àmbit de la Innovació, Economia Circular, Sostenibilitat, Intel·ligència Col·lectiva, Gestió de Processos de Negoci i Sistemes d'Informació, ha liderat i actuat en projectes dirigit a empreses com Sacyr, Canal d'Isabel II, Ideas4all, Prosegur, Tecnocom, Leroy Merlin, Santander Consumer Finance, Bankia, Comunitat de Madrid, Agència per a l'Ocupació, Aigües de Barcelona, Seur, Equimodal.

En Formació ha dirigit projectes de coordinació, gestió i impartició de cursos o seminaris en diferents accions formatives, ja sigui per a clients propis, escoles de negoci, associacions (EOI, AMETIC, INCIBE, EIE, Cambra de Comerç de Madrid, etc.).

A banda de les sessions formatives incloses en els projectes de consultoria sobre Innovació, Sostenibilitat i Economia Circular (Sacyr, Leroy Merlin, EQUIMODAL, entre d'altres) imparteix tallers i cursos a la Fundació per al Coneixement Madri+d, l'ICAM (Il·lustre Col·legi d'Advocats de Madrid), ASIME (Galícia), Andalusia Emprende, Programa de Lideratge de la UCLM-PWN, Ibercaja Ecosistema MÁS, així com sessions sobre Economia Circular en diferents associacions professionals.

Consultora certificada al programa de la UE, Impr3ove per fomentar la Gestió de la Innovació, formant part de l'Associated Network Partners, ha estat membre del Comitè d'Innovació de l'AEC i del Comitè de RSC, així com de Forètica. També ha actuat com a mentora per a iniciatives com YUZZ (Banc Santander i Deusto Business School) i figura al programa de Mentors d'InnoEnergy (EIT UE). Membre del Consell Assessor d'IMANcorp Foundation.