El Casal dels infants al Besòs - La Mina, enceta un nou projecte de formació que té com a eix la formació en Manteniment d’edificis des de la vessant del Facility Service.

Us informem que es reprèn la Comissió de Seguretat. Aquesta nova etapa estarà conduïda per Francisco Martínez.

Un nou informe de Gallup anomenat The State of the Global Workplace afirma que només un de cada deu treballadors europeus està compromès amb el seu treball en comparació amb el 31 per cent en els Estats Units i Canadà. Al Regne Unit, es va descobrir que els treballadors britànics estaven involucrats en un 11 per cent, amb al voltant d'un cinquè (21 per cent) activament desconnectats.

La Generalitat de Catalunya, a través d’ACCIÓ, destinarà 5 milions d’euros a finançar projectes d’R+D d’empreses catalanes mitjançant la línia d’ajuts Nuclis d’R+D empresarial d’ACCIÓ. L’objectiu és minimitzar les barreres d’entrada a l’R+D i incentivar les pimes catalanes a crear nous productes o serveis tecnològics, propers al mercat i amb un fort impacte en la indústria, que per la seva naturalesa acostumen a presentar dificultats tècniques i costos econòmics elevats. Els 5 milions d’euros de pressupost de la línia provenen del Pla Operatiu FEDER Catalunya 2014-2020.

 

Benvolguts, benvolgudes,

Tenim el plaer de convidar-vos al següent acte organitzat per la Generalitat de Catalunya:

Subcategories